Charity Impact is ontstaan vanuit de overtuiging dat organisaties met een mensgerichte, maatschappelijke betrokken visie meer impact zouden kunnen hebben. Sinds 2015 biedt ze organisatieadvies en fondsenwerving aan non-profitorganisaties en maatschappelijk betrokken ondernemingen. Daarmee wil Charity Impact deze organisaties kwalitatief versterken en verder tot bloei brengen. Zodat ze het maximaal mogelijke bereiken en nog meer impact hebben.

Charity Impact werkt samen met Jonathan als het gaat om organisatieadvies op het gebied van integriteit. Zo hebben we een quickscan ontwikkeld voor non-profitorganisaties en bieden we een complete integriteitsscan aan.

Charity Impact besteedde in oktober de hele nieuwsbrief aan integriteit met o.a. een interview met Jonathan. Lees hier het hele interview hier.

Peter Kamphof (Charity Impact) over de samenwerking met Jonathan:

“In de afgelopen jaren heb ik helaas meerdere malen gezien hoe prachtig werk van organisaties volledig tot stilstand kan komen vanwege integriteitskwesties. De expertise van Jonathan is daarom van groot belang voor stichtingen en ondernemers die willen bouwen aan een gezonde en mooie organisatie die ook op de lange termijn effectief blijft”

Jonathan over de samenwerking met Charity Impact:

“Ik ben erg gecharmeerd van het werk van Charity Impact. Het vergroten van de impact van maatschappelijk betrokken en mensgerichte organisaties vind ik een prachtige missie waar ik graag aan bij wil dragen. Daarnaast is het erg prettig om met Peter samen te werken. Hij is open, duidelijk en betrokken. Hij gaat voor resultaat terwijl hij fijngevoelig blijft voor de omgeving waarin hij opereert.”

Peter Kamphof en Jonathan Zeijl

Logo van Charity Impact